Teambuilding

Waar zit de kracht van uw team? Door diverse opdrachten zal dit tijdens het programma steeds duidelijker worden!

Per activiteit bent u met de groep tussen de 20 en 30 minuten bezig. Samenwerken, kijken, luisteren en de handen uit de mouwen steken is hier echt van belang. Dit programma bestaat uit vijf onderdelen, waarvan één onderdeel kan bestaan uit meerdere opdrachten.

Opdrachten kunnen desgewenst ook aangepast worden. Het programma stellen wij graag voor u, of samen met u op.

Enkele voorbeelden:

De brug
Met behulp van 15 palen moeten de deelnemers een brug bouwen. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. Zo mag er geen gebruik worden gemaakt van touw. De brug kan wel zelfstandig staan, dus goed inzicht en communicatie is een must.

De lopende A
Eén van de deelnemers staat in een grote ‘A’. Deze persoon moet in evenwicht worden gehouden door de andere deelnemers met behulp van touw. Het wordt nog uitdagender, want er moet ook nog een afstand worden afgelegd. Bij dit spel zijn communicatie en vertrouwen erg belangrijk!

Vlot bouwen
Bouw per team met elkaar een vlot dat veilig te water kan, met de uitgedeelde materialen. Toch wel de meest onderschatte opdracht die er is, vooral door handige klussers! Hier gaat het om samenwerken, goede afspraken en taakverdeling. 

Kinball
Houdt uw team de bal het langst van de grond? Bij Kin-Ball spelen drie teams van vier spelers tegen elkaar.

Doel is om gezamenlijk de bal naar een ander team te spelen. Elke keer dat zij de bal niet boven de grond vangen, scoort uw team en het derde team punten. Zo is Kin-Ball een spel met constante actie èn een ideale teambuildingsactiviteit. 

Poal- ball
Een superleuk spel voor 2 of 3 teams. Samenwerking is hierbij prioriteit één! Er wordt gespeeld met een bal van 55 cm met maar één doel: de kubus te vloeren.

Het spel kan qua moeilijkheidsgraad en doelgroep worden aangepast. Zo is er keuze uit een rond of een vierkant speelveld. Poal-ball is een lekker actief spel en zeer goed te gebruiken voor teambuilding. Bekijk deze video om een idee te krijgen waar dit spel op is gebaseerd: 


A
fhankelijk van het weer wordt er samen met u besloten welke spellen gespeeld gaan worden.

Deelnemers

Vanaf 10 personen

Tijdsduur

+/- 2 uur

Prijs

€100,00 inclusief begeleiding (extra deelnemer = €8,00)